Parhaat lehtitarjoukset netissä

Pro

Pro Sail Magazine on Suomen johtava purjehduslehti. Se on purjehdukseen perehtynyt erikoislehti, joka esittelee purjehdusta kattavasti ja mielenkiintoisesti. Pro Sail Magazine tutustuttaa lukijansa mielenkiintoisiin purjehduksen henkilöihin ja heidän kokemuksiinsa, purjehdusilmiöihin, kilpapurjehdukseen, purjeveneisiin, opetukseen, uusiin purjehduskohteisiin ja upeisiin satamiin. Pro Sail Magazine huomioi elämää myös purjehduksen ulkopuolelta. Lehdessä on juttuja muun muassa ruoasta ja viinistä, autoista ja hyvinvoinnista.

Kilpapurjehduksesta kertova osio on todella kattava joka käsittelee niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin tapahtumat. Lehden sivuilla Pro Sail Academy kertoo purjehdusvinkit ja opettaa jokaisessa numerossa jotain uutta tämän kilpailumuodon alalta.

Continue reading: Pro Sail Magazine lehti

Pro Golf Magazine on lifestyle-lehti golfin ystäville. Pro Golf Magazine on Suomen arvostetuin golflehti ja sitä lukevat niin golfin harrastajat kuin golfin ammattilaisetkin. Lehti esittelee golfin eri ilmiöitä ja ihmisiä mielenkiintoisesti. Lisäksi lehden aihepiiriin kuuluvat golfkentät, matkailu, opetus, golfvaatteet- sekä välineet ja kilpagolf.

Pro Golf Magazine käsittelee golfiin liittyviä asioita pintaa syvemmältä ja erityisesti kattavat ihmisesittelyt ovat saaneet paljon kiitosta. Lehdessä on mukana myös aina mielenkiintoisia asioita golfkenttien ulkopuolelta kuten ruokaa ja viiniä, hyvinvointia sekä autoja.

Pro Golf Magazinea tekevät alan ammattilaiset niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Pro Golf Magazine ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

progolf lehden nettisivut


Generated with MyStarterBlog