Pro Sail Magazine on Suomen johtava purjehduslehti. Se on purjehdukseen perehtynyt erikoislehti, joka esittelee purjehdusta kattavasti ja mielenkiintoisesti. Pro Sail Magazine tutustuttaa lukijansa mielenkiintoisiin purjehduksen henkilöihin ja heidän kokemuksiinsa, purjehdusilmiöihin, kilpapurjehdukseen, purjeveneisiin, opetukseen, uusiin purjehduskohteisiin ja upeisiin satamiin. Pro Sail Magazine huomioi elämää myös purjehduksen ulkopuolelta. Lehdessä on juttuja muun muassa ruoasta ja viinistä, autoista ja hyvinvoinnista.

Kilpapurjehduksesta kertova osio on todella kattava joka käsittelee niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin tapahtumat. Lehden sivuilla Pro Sail Academy kertoo purjehdusvinkit ja opettaa jokaisessa numerossa jotain uutta tämän kilpailumuodon alalta.

Kommodorin kolumnissa pääset lukemaan eri ammattilaisten kertomuksia ja mukana on suomalaisia pursiseurojen johtohahmoja sekä muutenkin ajankohtaista asiaa eri näkökulmista ja purjehduksen tulevaisuudesta. Uutena palstana aloittanut vaikuttajaforum nitoo yhteen mielenkiintoisia henkilöitä, jotka vaikuttavat alalla sekä tuo esille heidän kommentit yleisesti veneilystä ja siihen liittyvistä aiheista.

Purjehduksen ja veneilyn lisäksi sivuilta voi lukea kaikkea aiheeseen viittaavaa, kuten vaikka autoista, ruoasta ja viinistä sekä hyvinvoinnista. Kaikki varmasti tärkeitä alueita useimmille purjehtijoille itse veneilyn lisäksi ja liittyvät hyvin lehden aihepiiriin ja täydentävät sen sisältöä.

Lehteä tekevät alan ammattilaiset ja avustajina toimivat Suomen eturivin purjehtijat ja kilpapurjehduksen ammattilaiset Sari Multala ja Thomas Johanson.

Pro Sail Magazine ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Pro Sail Magazine lehden nettisivut

Pro Sail Magazine Lehti kuva

Generated with MyStarterBlog

Keywords: pro, sail, magazine, lehti