Regina on naisten ikioma lehti. Se on täynnä erilaisia mielenkiintoisia tarinoita. Tarinoiden aiheina ovat naisille tärkeät asiat, kuten esimerkiksi seurustelu, vaikeat ihmissuhteet, kumppanin löytäminen ja seksi. Useat tarinat ovat eroottissävyisiä ja mukana on myös paljon tositarinoita.

Regina on jo monen suomalaisen naisen hyvä ystävä, joka keskustelee ja tarjoaa mukavaa ajanvietettä arjen keskellä. Reginassa on tarinoiden lisäksi aina tietoa kauneudenhoidosta, hyvinvoinnista, kuntoilusta ja terveydestä. Lehdessä on huomioitu sekä naisten psyykkinen että fyysinen hyvinvointi.

Regina on iso lukupaketti, joka tarjoaa viihdyttäviä rakkausnovelleja, koskettavia tositarinoita ja hienostuneita eroottisia satuja. Regina on jokaisen naisen ystävä ihmissuhteiden parissa. Se auttaa kumppanin löytämisessä, seurustelussa ja joskus myös seksin ihmeellisissä kiemuroissa. Asiantuntevat artikkelit kauneudenhoidosta, liikunnasta ja kuntoilusta, ruokavaliosta ja yleisestä naisten hyvinvoinnista auttavat niin fyysisellä kuin psyykkiselläkin tasolla sekä antavat elämään iloa ja energiaa.

Reginaa lukee yleisesti 18 - 35 vuotias nainen, joka on kiinnostunut elämästä, itsestään sekä omasta hyvinvoinnista ja elämänlaadusta. Lukija haluaa lukemisesta sisältöä eikä vain pintapuolisia juoruja ja laihdutusvinkkejä.

Jokaisessa lehdessä on mukana myös tarot ennustus sekä horoskooppi seuraavaksi kuukaudeksi.

Regina ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tee nyt Regina tilaus ja saat tilauksesi edulliseen tarjoushintaan!

Regina: Jos sä et soita video

Generated with MyStarterBlog

Keywords: regina