Mikrobitti on suurin ja kaikkein suosituin tietokonelehti Suomessa. Mikrobitti on suunnattu jokaiselle, joka on kiinnostunut tekniikasta ja sen arkipäivän sovelluksista. MikroBitti antaa paljon tietoa sekä tavalliselle kuluttajalle että tietokoneiden harrastajalle. Lehti pyrkii olemaan mahdollisimman käytännönläheinen ja se lähestyy tekniikkaa käytännönläheisesti.

MikroBitti-lehti sekä viihdyttää lukijaansa että antaa paljon hyödyllistä tietoa. Hyötytietoa on jokaisessa lehdessä luvassa ainakin tietokoneista oheislaitteineen, kotiteattereista, televisioista, kameroista ja kännyköistä. Mikrobitti tekee paljon testejä ja vertailuja, joten niitä seuraamalla voi saada paljon luotettavaa tietoa omia hankintojaankin varten. Lehti antaa myös paljon vinkkejä tekniikan hyödyntämiseen. Tämän hyötytiedon lisäksi Mikrobitin viihdeosio tarjoaa asiaa pelaamisesta, leffoista ja musiikista.

MikroBitti on tietokonemaailman edelläkävijä ja se kertoo aina alan tuoreimmat uutiset uusimmista laitteista ja tekniikoista. MikroBitti on perusteellinen ja perehtyy asioihin aina hieman pintaa syvemmältä.

MikroBitin tilaajat saavat kuukausittaisen lehden lisäksi paljon sähköisiä tilaajaetuja, kuten sähköpostin, kotisivutilaa, digilehdet ja Huvi- ja Hyöty -dvd:n vuosittain.

MikroBitti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt MikroBitti tarjous ja saat tilauksesi loistavaan alennushintaan! MikroBitti lahjatilaus onnistuu myös kätevästi samaan tarjoushintaan.

Tilaa Mikrobitti lehtitarjous!
Generated with MyStarterBlog

Keywords: mikrobitti, tarjous