Meidän talo on nyt 50 -vuotias ja se ottaa juhlavuotensa vastaan uudistuneena. Lehti on nyt syvällisempi ja visuaalisesti täyteläisempi. Meidän Talo vie lukijansa kohti paremman asumisen maailmaa. Meidän Talo lehdessä esitellään asumisen ideoita ja vaihtoehtoja, kerrotaan kustannuksista ja annetaan ohjeita hankinta- ja tekotavoista. Kohteena voi olla koko talo, vain yksi huone tai vain yksi laite kotona.

Meidän talo -lehti on hyvin monipuolinen. Lehti esittelee uusia pientaloja, mutta antaa myös vinkkejä kuinka kunnostetaan vanhaa. Kaikesta henkii se idea, että lehti kannustaa tekemään omasta kodistaan unelmien kodin. Asiantuntijat opastavat, niin että varmasti aloittelijakin uskaltautuu yrittämään. Meidän talo palvelee koko asumisen kaarta ja sieltä saa paljon ideoita ja vinkkejä. Erityisesti energiaa säästäviin remontteihin tarjotaan paljon tietoa. Lehti vertailee hintoja ja laatuja ja kertoo kustannuksista luotettavasti.

Meidän Talossa on paljon koti- ja taloesittelyitä, muiden toteutuksista voi saada paljon ideoita itselleenkin. Meidän Talo on loistava tiedon lähde jokaiselle, joka haluaa pitää huolta kodistaan sen turvallisuuden ja arvon ylläpitämiseksi. Meidän Talon motto on, että " Osallistutaan ympäristötalkoisiin vastuullisilla valinnoilla!"

Meidän talo ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tee nyt Meidän Talo tilaus! Tilaa itselle tai tee lahjatilaus alla olevasta tarjous linkistä!

Tilaa Meidän Talo lehtitarjous!
Generated with MyStarterBlog

Keywords: meidän, talo