Leppis on suunnattu 3-6 -vuotiaille lapsille. Se on heidän ikioma lehtensä, jonka saapumista postiluukkuun odotetaan innolla. Leppiksessä on askartelu- ja tehtäväsivuja ja aina ihana iltasatu, joka on mukava kuunnella turvallisen aikuisen kainalossa. Lehden saduissa seikkailevat aina samat ja tutuksi tulevat hahmot, joista tulee lapselle tärkeitä ystäviä. Jokaisessa lehdessä on lisäksi mukana Vanhempien Leppis -liite, jossa on 8 sivua ajankohtaista asiaa vanhemmille.

Anna lahjaksi lehti, jota jokainen lapsi osaa varmasti arvostaa ja myös vanhemmat ovat tyytyväisiä, kun lapsi oppii uutta lehden parissa. Myös yhteiset lukuhetket lapsen kanssa ovat tärkeitä, niin kielen opiskelussa kuin vanhemman ja lapsen keskinäisessä kanssakäymisessä. Lapsi oppii luottamaan vanhempaan ja suhde tiivistyy, kun tekee asioita yhdessä lapsen kanssa, vaikka se olisikin vain lehden lukua jokapäiväisessä arjessa. Lapsen kielen ymmärtäminen ja kielen rikkaus sekä kiinnostus lukemista kohtaan säilyy ja kehittyy paremmin kun hänelle luetaan säännöllisesti sekä opetellaan tehtävien tekemistä yhdessä Leppis lehden kanssa.

Lapsi ilahtuu todella tästä lehdestä, joka kannetaan postiluukkuun hänen omalla nimellään. Leppis ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Leppis lehti lapsellesi, lapsenlapsellesi tai kummilapsellesi tämä ihana lehti ja saat tilauksesi edullisella tarjoushinnalla!


Generated with MyStarterBlog

Keywords: leppis, lehti