Koti ja keittiö on upea ja laadukas lehti kodin sisustamisesta sekä ruoasta. Koti ja keittiö esittelee persoonallisia koteja, auttaa lukijoita sisustuspulmissa, kertoo uusimmista sisustustrendeistä, matkailee, herkuttelee hyvällä ruoalla ihanine resepteineen sekä kertoo hyvistä viineistä.

Koti ja keittiö -lehdessä yhdistyy tieto ja viihde. Lehdestä nimittäin saa paljon tietoa, mutta sen parissa myös viihtyy. Artikkelit ovat taidolla tehty ja valokuvat ovat kauniita. Kun lukee kotia ja keittiötä, niin tietää varmasti, että mitä sisustusalalle kuuluu. Koti ja keittiö seuraa nimittäin aikaansa tarkasti ja ruoka-asioissa se seuraa aina tiiviisti sesonkia. Lehdessä on tarjolla ruokaohjeita niin arkeen kuin juhlaan ja kattausvinkkejä esimerkiksi joulua varten on ihana ottaa käyttöön omaankin kotiinsa.

Koti ja keittiö lehteä tekevät alan parhaimmat ammattilaiset ja lehden ilmestymistä odotetaan innolla. Usein lehdet myös säästetään ja ne eivät juuri koskaan päädy paperinkeräykseen. Lehdet ovat kuin pienikokoisia sisustuskirjoja ja reseptivihkoja.

Koti ja keittiö ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tee nyt KOTI JA KEITTIÖ tilaus ja saat tilauksesi todella edulliseen tarjoushintaan! Lisäksi saat kaupan päälle upean Koti ja keittiö tilaajalahjan.

Tilaa Koti ja Keittiö lehtitarjous!
Generated with MyStarterBlog

Keywords: koti, ja, keittiö, tarjous