Parhaat lehtitarjoukset netissä

Lehtitarjoukset

Aku Ankasta on tällä hetkellä olemassa yksi lehtitarjous, jossa saat 5 kuukauden Aku Ankat hintaan 28 euroa. Normaalisti näin pitkä kestotilaus maksaa 47,60 € eli säästät jopa 19,60 euroa. Tämän hyvän tarjouksen lisäksi saat myös Aku Ankka tilaajalahjan, joka on kätevä Ankka piknikhuopa. Piknikhuovan arvo on 29 euroa ja se on helppo taitella kasaan ja kantaa eväsretkille kätevästä kantokahvasta.

Lehtitarjouksen ja tilaajalahjan kanssa säästät rahaa jopa 48,60 euroa, kun tilaat Aku Ankka lehdet alla olevasta linkistä nyt. Kannattaa olla nopea, koska tämä lehtitarjous ei välttämättä ole kauan voimassa ja tilaajalahjat saattavat loppua koska tahansa.

Aku Ankka on Sanoma Magazinen sarjakuvalehti, joka ilmestyy joka viikko keskiviikkona ja se on levikiltään Suomen suurin lehti. Aku Ankkassa kiinnostavat kaikeni käisiä mielenkiintoiset ja hauskat tarinat sekä loistavasti piirretyt kuvat. Suomenkieltä ja sen laadukkuutta vaalitaan erityisellä tarkkuudella, joten Aku Ankka on hyvää lukemista kouluikäiselle, jotka opettelevat lukemaan. Tältä sivulta löydät aina parhaat lehtitarjoukset Aku Ankka lehdestä.

Tilaa Aku Ankka tarjous tästä!Aku Ankka lehden tilaajalahjaJos tilaat lehdet netistä, saat nyt mukaan mukavan tilaajalahjan. Akkarin mukana ei ole kovin usein tullut mitään tilaajalahjaa, mutta nyt uusille tilaajille tarjotaan kaupan päälle lahjaa.

Tällä hetkellä tilaajalahjaksi saat Aku Ankka piknikhuovan, jonka arvo on 29 euroa.

Tämän mukavan huovan päällä voit lukea sarjakuvia tai nauttia eväitä, kuten Aku ja Iines yhdessä piknikillä.

Aku Ankka tarjous 12 kkNetissä on tällä hetkellä vain yksi tarjous, jossa saat 5 kk lehdet tarjous hintaan. Jos tuota tarjousta haluaa verrata 12 kk normaaliin hintaan, niin vuoden lehdet saa kyllä halvemmalla. Tarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena, joten lehtitilaus kannattaa lopettaa ennen tarjous jakoson loppumista, jos ei halua jatkaa lehden tilaamista tarjousjakson jälkeen.

Uusin Aku AnkkaUusin lehti tipahtaa postiluukusta joka keskiviikko. Lehden ilmestymispäivä vaihtelee siis sen mukaan monesko päivä keskiviikko on jokaisena viikkona. Uusimman lehden palkintotehtävät kannattaa tehdä nopeasti ja lähettää vastaukset nopeasti, jotta ehtii mukaan arvontaan.

Aku Ankka ExtraJos sinulle tulee jo suomen suosituin sarjakuvalehti ja haluat lisää samanlaista Ankkalinna menoa, niin sillion kannattaa kokeilla myös Aku Ankka Extra lehtiä. Tässä lehdessä on täysin uusia tarinoita ja sarjakuvia, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Aku Ankka teema Extra julkaistaan neljä kertaa vuodessa ja tähän 68-sivuiseen lisälehteen mahtuu pisimmätkin Akkari-tarinat. Viikko lehteen valitaan vain parhaimmat sadut ja jutut, joten teema-lehti täydentää mukavasti omilla tarinoillaan molempia Aku-lehtiä.

Huom! Extra ja teema-extra on vain Aku Ankan tilaajille, joten sinun pitää ensin tilata peruslehdet ennen kuin voit tilata Extra lehtiä.

Aku Ankka lehtien arvoHyvin säilytetyt lehdet ja kokonaiset vuosikerrat säilyttävät hyvin arvonsa vuosien aikana. Yksittäiset irtonumerot ja niiden hinnat riippuvat eniten julkaisuvuodesta tai muuten harvinaisesta erästä. Yksittäisten numeroiden kohdalla lehtien kunto on erityisen tärkeää.

Divareissa lehtien hinnat ovat halvimmillaan noin 20 senttiä. 80-luvun lehtien kappalehinnat ovat vielä alhaiset, mutta 70-luvun lehdistä voi saada 1 € verran. 60-luvun lehtien hinnat ovat nousseet jo hyväkuntoisina 4-8 € välille, joten julkaisuvuodella on paljon merkitystä lehtien arvossa.

Kalleimpia lehtiä on esimerkiksi vuoden 1953 jouluparaati lehti, jonka arvo hyväkuntoisena voi olla jopa 200-300 euroa. Muita harvinaisempia lehtiä on mm. Sähkölaitosankka vuodelta 1972 ja Bernard ja Bianca -lehti vuodelta 1978.

Internet on siitä hyödyllinen paikka, että sieltä on helppo löytää parhaimmat lehtitarjoukset ja lehtien mukana tulevat tilaajalahjat. Monet varmasti etsivät oman suosikkilehtensä edullisinta lehtitarjousta juuri netistä. Tätä kautta on helppo tehdä lehtitilaus juuri silloin kuin itse haluaa. Netin kautta myös lehtiin tutustuminen onnistuu paremmin, kun käytössä ovat monien lehtien kätevät kotisivut ja keskustelupalstat. Aina lehtien kotisivuilla ei kuitenkaan ole sitä parasta lehtitarjous kampanjaa menossa, vaan parhaimmat lehtitilaukset löytää muilta sivuilta, jotka julkaisevat lehden mainoksia.

Parhaat lehtitarjoukset sivu listaa hyviä lehtitarjouksia jotka voi tilata netin kautta. Tilaaminen on helppoa ja nopeaa ja voit tehdä sen juuri silloin kuin sinulle se parhaiten sopii. Tilauksen voi tehdä vaikka työpäivän aikana ruokatunnilla tai kahvitauolla. Toisaalta voit etsiä viime hetken lahjaideoita kotona iltaisin ja tilata lehden lahjaksi hyvään tarjoushintaan. Monet lehdet antavat tehdä myös lahjatilaukset samaan halvempaan hintaan. Lehti on hyvä lahjaidea josta riittää iloa pitkään vielä merkkipäivän jälkeen oli se sitten syntymäpäivälahja, joululahja, rippilahja tai vaikka nimipäivälahja. Äitienpäivä on myös hyvä päivä tilata lehtitarjouksia ja monista lehdistä tuleekin juuri silloin hyviä äideille suunnattuja erikoistarjouksia. Isänpäivälahja lehtitilaus on helppo valita monista miehille suunnatuista lehdistä. Auto- ja tekniikkalehdet ovat aina suosittuja isänpäivälahja ideoita, kuten myös lukuisat naisten lehtitarjoukset äitienpäivänä.

Sen lisäksi että lehdistä saa tuntuvasti alennusta, kun tilaa lehden netin kautta, kannattaa myös tarkistaa minkälaisia tilaajalahjoja uusi tilaaja saa lehden mukana. Nämä lehtien mukana tulevat tilaajalahjat eivät maksa mitään ylimääräistä joten ne tulevat vähän kuin kaupan päälle ilman mitään lisäkustannuksia. Monien lehtien mukana tulee erittäin kallisarvoisiakin tilaajalahjoja, joista on varmasti iloa ja hyötyä lehden tilaajalle. Lahjatilauksissa tilaajalahja menee tilauksen maksajalle, joten voit tilata lehden lahjaksi ja saat itsellesi mukavan tilaajalahjan. Jos saamasi tilaajalahja ei ole sinulle tarpeellinen, voit aina lahjoittaa sen eteenpäin tarvitsevalle lahjaksi tai vaikka myydä sen ja saada jopa enemmän rahaa tilaajalahjasta kuin maksoit itse tarjouslehdistä alunperin. Monesti tilaajalahjat ovat arvokkaampia kuin tilaamasi lehtitarjous. Tilaajalahjan saadaksesi sinun ei tarvitse maksaa yhtään enempää kuin itse tarjouksessa olevien lehtien hinta. Monet lehtitilaukset jatkuvat kestotilauksena lehden tarjousjakson jälkeen, mutta voit peruuttaa ne heti ensimmäisen maksun jälkeen. Lehden peruuttaminen ei peruuta tilaajalahjaa, joka sinulle on luvattu lehden tarjouksen yhteydessä, mutta kannattaa pelata varman päälle ja peruuttaa lehti vasta sen jälkeen, kun olet maksanut lehden tarjouserän ja saanut tilaajalahjan itsellesi.

Pääset viettämään mukavia hetkiä lempilehtesi parissa kun tilaat lehtitarjoukset näiden sivujen kautta tarjoushintaan. Tilaa lehtitarjous jo heti tänään, jotta pääset nauttimaan uudesta lehdestä seuraavasta mahdollisesta numerosta alkaen.
Hot Now tarjous antaa sinulle jopa 16 numeroa Hot Now lehtiä vain 19,95€! Saat siis neljän kuukauden lehdet alle parilla kympillä. Tämän hyvän lehtitarjouksen lisäksi saat vielä kaupan päälle trendikkään ranta- tai shoppailulaukun, jonka arvo on 24,90 euroa. Tilaa Hot Now tarjous lehdet ja osallistut vielä 5000 euron raha-arvontaan. Tämän halvemmalla et varmasti pääse tutustumaan Hot Now-lehteen kotonasi rauhassa lueskellen.

Hot Now ilmestyy joka viikko ja tuo kotiisi parhaat shoppailuvinkit ja kuumimmat juorut Hollywoodin muodista. Jos haluat tietää mitä tähdet pistävät päällensä cat walkeilla, sinun kannattaa tilata Hot Now lehti. Kansainväliset trendit ja ostosvinkit ovat tämän viikkolehden antia. Lue kiinnostavimmista henkilöistä ja seuraapiirien maailmantähtien uusimmat kuulumiset. Tämä lehti on täynnä kuumaa viihdettä ja ajankohtaista asiaa. Hot NOW!
Hot Now lehti on päätetty lopettaa vuonna 2009. Lehti ei löytänyt tarpeeksi lukijakuntaa ja Aller päätti lopettaa lehden julkaisemisen. Muita Allerin lehtiä ovat esimerkiksi 7 Päivää ja Katso sekä Koti & Keittiö.

Kansainvälisyys antaa mukavasti virikkeitä nuorille naisille, jotka haluavat olla muodin ja trendien edelläkävijöitä. Nykyaikainen nuori nainen, joka haluaa pysyä ajanhermolla ja tietää mikä on kuuminta hottia juuri nyt, tilaa hot now -lehteä. Mukana on myös tv-ohjelmat, hollywoodin tähtihaastattelut sekä kotimaiset seurapiirit.


Generated with MyStarterBlog