Hot Now tarjous antaa sinulle jopa 16 numeroa Hot Now lehtiä vain 19,95€! Saat siis neljän kuukauden lehdet alle parilla kympillä. Tämän hyvän lehtitarjouksen lisäksi saat vielä kaupan päälle trendikkään ranta- tai shoppailulaukun, jonka arvo on 24,90 euroa. Tilaa Hot Now tarjous lehdet ja osallistut vielä 5000 euron raha-arvontaan. Tämän halvemmalla et varmasti pääse tutustumaan Hot Now-lehteen kotonasi rauhassa lueskellen.

Hot Now ilmestyy joka viikko ja tuo kotiisi parhaat shoppailuvinkit ja kuumimmat juorut Hollywoodin muodista. Jos haluat tietää mitä tähdet pistävät päällensä cat walkeilla, sinun kannattaa tilata Hot Now lehti. Kansainväliset trendit ja ostosvinkit ovat tämän viikkolehden antia. Lue kiinnostavimmista henkilöistä ja seuraapiirien maailmantähtien uusimmat kuulumiset. Tämä lehti on täynnä kuumaa viihdettä ja ajankohtaista asiaa. Hot NOW!
Hot Now lehti on päätetty lopettaa vuonna 2009. Lehti ei löytänyt tarpeeksi lukijakuntaa ja Aller päätti lopettaa lehden julkaisemisen. Muita Allerin lehtiä ovat esimerkiksi 7 Päivää ja Katso sekä Koti & Keittiö.

Kansainvälisyys antaa mukavasti virikkeitä nuorille naisille, jotka haluavat olla muodin ja trendien edelläkävijöitä. Nykyaikainen nuori nainen, joka haluaa pysyä ajanhermolla ja tietää mikä on kuuminta hottia juuri nyt, tilaa hot now -lehteä. Mukana on myös tv-ohjelmat, hollywoodin tähtihaastattelut sekä kotimaiset seurapiirit.

Generated with MyStarterBlog

Keywords: hot now, lehtitarjoukset, lehtitarjous, tilaa hot now, hot now tarjous