Elle on upea muotilehti, joka on maailman suurin ja suosituin muotilehti. Nyt se on saatavissa myös Suomessa suomen kielellä. Elle-lehteä lukee maailmassa jo 23 miljoonaa ihmistä ja se on perustettu jo vuonna 1945 Ranskassa. Elleä julkaistaan neljässäkymmenessä eri maassa ja nyt se tuo upean lisän Suomenkin muotimarkkinoille. Elle on paitsi muotilehti, niin se on myös paljon muuta. Ellessä on lisäksi kauneutta, matkailua, sisustusta ja ruokakulttuuria. Elle kertoo myös aina mielenkiintoisista ihmisistä, niin suomalaisista kuin ulkomaalaisistakin.

Elle on ihana ja laadukas lukuelämys kaikille nykynaisille, joita kiinnostavat maailman trendit niin muodin kuin kauneudenkin saralta. Elle ilmestyy kerran kuukaudessa ja sitä lukemalla pysyy varmasti mukana maailman muotivirtauksissa ja lehdestä saa paljon vinkkejä omaankin pukeutumiseensa. Matkailu- ja sisustusasioita on käsitelty ammattitaidolla ja juttujen parissa todella viihtyy.

Elle ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt ELLE TUTUSTUMISTARJOUS ja saat tilauksesi loistavaan alennushintaan! Lisäksi saat kaupan päälle hienon Elle tilaajalahjan.

Tilaa Elle lehtitarjous!
Generated with MyStarterBlog

Keywords: elle, tarjous